IBF Dalen/Södra

Referat

Referat: Skellefteå IBS/SIBK - IBF Dalen/Södra

Hemmamatch mot Dalen Södra. De består mest av 05or och de kändes stora.

Då vi börjar matchen uteblir den höga pressen som jag förväntade mig. Istället stod de lågt och lät oss spela runt.
Vi vårdade bollen rätt bra men hade svårt att komma till riktigt bra chanser.
Men till slut får vi in bollen. Felix får iväg ett sådär skott som går in ass av Emil. Perioden slutar 1-0 men de skapade i stort sett ingenting.

I andra fick vi bättre utdelning och drog iväg till 4-0 på 5 minuter. Då kändes som att det här vinner vi. Pang!! så har vi släppt in 2 mål.och det är match igen. De gör även 4-3. Sen får vi ett mål som ger oss lite ro. Ricky är framme vid målet och gör sitt andra mål för dagen. Tyvärr så har de en spelare som är stor,snabb och med ett bra skott som gör 4-5 innan perioden är över. Han gör de senaste 3 målen själv.

I tredje spelar vi lite bättre och stänger till i försvaret bättre. När Oskar H stänker in 6-4 efter 8 minuter så känns det åter som vi tar detta. Tycker vi för matchen men tappar bollen ibland så de får kontra. Vi får ett pp och senare de. Båda är resultatlösa och inga superlägen från nåt av lagen. I slutet håller vi i bollen bra och reder ut de sista minuterna ganska säkert.